Denní menu

Pondělí 10. 12. 2018

  Množství Cena (Kč)

Uzená polévka s kroupami

32,–

Jaternicový prejt s vařeným bramborem a salátkem z kysaného zelí

150g 96,–

Vepřové kostky na česneku s bramborovým knedlíkem

150g 99,–

Soté z vepřové panenky s kari a smetanou, jasmínová rýže

150g 105,–

Tip šéfkuchaře: Filet z tresky tmavé s jemnou smetanovou omáčkou a gratinovaným bramborem s brokolicí

150g 135,–

Úterý 11. 12. 2018

  Množství Cena (Kč)

Krémová česnečka s krutony

32,–

Francouzské brambory s uzeným masem a kyselým salátkem

300g 96,–

Plněné bramborové knedlíky se zelím a restovanou cibulkou

250g 99,–

Grilovaná vepřová krkovička s pikantní omáčkou, pečený brambor ve slupce

150g 105,–

Tip šéfkuchaře: Medailonky z vepřové panenky se švestkovou omáčkou a bramborové krokety

150g 135,–

Středa 12. 12. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s bylinkovým kapáním

32,–

Drůbeží rizoto se zeleninou sypané sýrem, zeleninový salátek

350g 96,–

Vepřový steak z kotlety s omáčkou z hrubozrnné hořčice, opečené brambory

150g 99,–

Kuřecí stripsy v parmazánovém těstíčku podávané s mačkaným bramborem, rajčatový salátek

150g 109,–

Tip šéfkuchaře: Konfitovaná vepřová krkovička v zázvorovém sádle se smetanovým hlávkovým zelím a chlupatým knedlíkem

150g 119,–

Čtvrtek 13. 12. 2018

  Množství Cena (Kč)

Polévka z hlívy ústřičné

32,–

Přírodní karbanátek z grilu s bramborovou kaší a žampionovou omáčkou

150g 96,–

Medové kuřecí paličky podávané se zeleninovým kuskusem a trhanými listovými saláty

220g 99,–

Nudličky z kuřecího prsa se zeleninou, křupavé hranolky

150g 115,–

Tip šéfkuchaře: Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovými plackami

250g 155,–

Pátek 14. 12. 2018

  Množství Cena (Kč)

Drůbeží vývar s vejcem a nudlemi

32,–

Čevabčiči s vařeným bramborem, hořčicí a zelným salátkem

150 96,–

Filírované krůtí prso marinované v jogurtu podávané na zeleninovém salátu, bageta

150g 115,–

Bramborové noky s vepřovou panenkou a sýrovou omáčkou

300g 115,–

Tip šéfkuchaře: Grilované kuřecí prsíčko na lůžku z listového špenátu, česneku, šalotky a smetany, pečené brambory na špejli

150g 125,–

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Michaela Hauptmann

Manažer sálů:
Hana Chocholová

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
Restaurace 377 531 650
Sály 777 760 145

Objednávka TAKE AWAY
hospodska@hospodska.cz